Πληροφορίες Αποστολής

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

 

- Κόστος αποστολής για Ελλάδα - Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη

Οι αποστολές των προϊόντων μας, πραγματοποιούνται σε όλο τον Ελλαδικό χώρο με Courier και ενιαία τιμή  5,00€ ανά παραγγελία, ανεξάρτητα με τον αριθμό των προϊόντων που περιέχει.
Οι αποστολές των προϊόντων μας, πραγματοποιούνται σε όλη την Κύπρο με τα ΕΛΤΑ και ενιαία τιμή  10,00€ ανά παραγγελία, ανεξάρτητα με τον αριθμό των προϊόντων που περιέχει.

Οι αποστολές των προϊόντων μας, πραγματοποιούνται στην υπόλοιπη Ευρώπη με τα ΕΛΤΑ και ενιαία τιμή  10,00€ ανά παραγγελία, ανεξάρτητα με τον αριθμό των προϊόντων που περιέχει.


- Πόσος χρόνος απαιτείται για να αποσταλεί η παραγγελία μου?

Όλες οι παραγγελίες, αποστέλλονται κατά μέσο όρο σε 3-5 εργάσιμες ημέρες, από την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας σου στο ηλεκτρονικό μας σύστημα. Ο χρόνος αυτός εξαρτάται από τον αριθμό των παραγγελιών που καταχωρούνται καθημερινά.


 

- Πόσος χρόνος απαιτείται για την παράδοση της παραγγελίας μου?

Εφόσον η παραγγελία σου παραδοθεί από εμάς στην εταιρεία Courier τότε:
Για κάθε παραγγελία που αποστέλλεται εντός Ελλάδας , απαιτούνται 1-2 εργάσιμες ημέρες. Σε δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος κατά 1-2 εργάσιμες ημέρες.
Για κάθε παραγγελία που αποστέλλεται στην Κύπρο , απαιτούνται 2-4 εργάσιμες ημέρες. Σε δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος κατά 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Για κάθε παραγγελία που αποστέλλεται στην υπόλοιπη Ευρώπη , απαιτούνται 3-5 εργάσιμες ημέρες. Σε δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος κατά 1-2 εργάσιμες ημέρες.nformation